Onze Ayahuasca ceremonies

De Zilverboom organiseert zeer regelmatig verschillende Ayahuasca ceremonies. (Agenda)
Een veilige setting met liefdevolle, professionele begeleiding is in onze ceremonies altijd gewaarborgd en mede daarom werken we alleen in kleine groepen (max. 8 of 10 deelnemers).

Hieronder vind je meer informatie, het programma en de ingeplande data voor de verschillende ceremonies.
Ook is er een keuzehulp opgenomen voor als je twijfelt welke ceremonie voor jou het beste is.

Dagceremonies

Een Ayahuasca dagceremonie is een mooie gelegenheid om kennis te maken met Ayahuasca en te ervaren wat het je kan brengen op het gebied van bewustwording en heling.

Programma en de ingeplande data

Avondceremonies

Deze ceremonies zijn inclusief overnachting en de volgende ochtend een nabespreking van de ervaringen.
Programma en de ingeplande data

Weekenden

Tijdens onze Ayahuasca weekenden krijg je de gelegenheid om diep in jezelf te kijken tijdens twee Ayahuasca ceremonies en een middagworkshop. Ga mee op deze mooie reis naar je innerlijke weten en zet een volgende stap op je pad naar bewustwording en transformatie.
Programma en de ingeplande data

Intensives

Een Ayahuasca Intensive is een unieke, zeer intense ervaring en daarom alleen geschikt voor diegenen die al eerder ervaring opgedaan hebben met Ayahuasca.
Meer info, programma en de ingeplande data

Ceremonies voor ervaren deelnemers

Deze ceremonies zijn alleen toegankelijk voor ervaren reizigers (minimaal 5 ceremonies).
We verwelkomen hier graag mensen die verder willen op hun spirituele pad en er heel bewust aan willen werken om op een diepere laag terecht te komen.

Er zal veel live-muziek gemaakt worden.

De groep is kleiner dan bij de andere ceremonies (max. 8 deelnemers) en wordt vast begeleid door Monique Verboom en Jeroen Korenberg.

Meer info, programma en de ingeplande data

Individuele ceremonie

Een individuele ceremonie is een goede keuze als je om wat voor reden dan ook niet in een groep kunt of wilt deelnemen. Er kan tijdens deze ceremonies nog persoonlijker met je gewerkt worden en er is uitgebreid tijd voor een voor- en nabespreking.
Meer info

Hoe maak ik een keuze tussen de verschillende Ayahuasca ceremonies?

De keuze voor een Ayahuasca dagceremonie, een avondceremonie, weekend, Intensive of Special is een kwestie van gevoel, maar er zijn natuurlijk wel wat verschillen. Lees  hier verder over de verschillen…