Petra Pruijsen
Petra Pruijsen
Begeleider
Liefdevol, zacht, zorgzaam, puur, invoelend
 

Als kind al was ik op zoek naar pure, onvoorwaardelijke liefde en die zoektocht is mijn hele leven gebleven. Onderweg raakte ik echter de verbinding met mijzelf kwijt, omdat mensen om mij heen anders reageerden  dan wat ik bij ze voelde. Ik raakte verward en durfde niet meer op mijn intuïtie te vertrouwen. Dit maakte mij onzeker, angstig en ik ging leven vanuit mijn hoofd, aangestuurd door mijn innerlijke criticus en uiteindelijk belande ik in een burn-out.

Ruim 10 jaar geleden kwam ik op het pad van bewustwording. Via opleidingen NLP, vitaliteitscoaching, natuurvoeding, geweldloze communicatie, zijnsoriëntatie, yoga en meditatie kon ik het muurtje afbreken dat ik om mij heen had gebouwd, de verbinding met mijzelf herstellen en van daaruit  gaan verbinden met anderen.

In het voorjaar van 2016 kwam ik bij De Zilverboom in aanraking met de liefdevolle spirit van moeder Ayahuasca. Zij heeft mij geholpen mijn verleden te helen,  angsten onder ogen te komen, de veiligheid bij mezelf te vinden, grenzen aan te geven, vrijheid te ervaren, naar binnen te keren en in deze stilte durven te zijn. Te leren vertrouwen op mijn intuïtie en werkelijk mijn waarheid te gaan leven in het volle vertrouwen dat het leven me geeft wat ik nodig heb. Door haar mocht ik  zien dat ik pure liefde ben en de liefde ook altijd al om mij heen is en ik haar alleen maar hoef te omarmen.

Ik ben dankbaar in dit fijne team werkzaam te mogen zijn en wil je graag liefdevol ondersteunen in jouw proces om in een veilige setting de verbinding met jouw werkelijke zelf te herstellen, zodat ook jij in vrijheid je volledige potentieel kunt leven.