Individuele Ayahuasca ceremonie

Een individuele ceremonie is een goede keuze als je om wat voor reden dan ook niet in een groep kunt of wilt deelnemen. Er kan tijdens deze ceremonies nog persoonlijker met je gewerkt worden en er is uitgebreid tijd voor een voor- en nabespreking.

Als je graag een individuele ceremonie wilt ervaren (alleen of met zijn twee├źn) dan kun je rechtstreeks met een van de begeleid(st)ers die hieronder vermeld staan contact opnemen. Je kunt dan al je vragen stellen en in overleg een datum voor je ceremonie inplannen. Je kunt deze begeleid(st)ers bereiken door een bericht te sturen naar een van de vermelde e-mailadressen.

Wil je graag advies over deelname in een groep of individueel, dan kun je hierover altijd telefonisch contact opnemen met Monique Verboom.

Begeleiders voor een individuele ceremonie

Anna
Ceremonieleider, Begeleider, Individuele sessies
Open, invoelend, doortastend, helder en liefdevol.
Een innerlijke reis is intiem, persoonlijk en vraagt om een veilige setting. Voel je de behoefte om deze reis individueel aan te gaan, dan ben ik er graag voor je met volledige toewijding en aandacht voor jouw proces. De setting die ik graag neerzet is een veld waarin je volledig jezelf mag zijn. In stille aanwezigheid, om je hand vast te houden of als klankbord, ik ben met veel liefde aanwezig. Naast Ayahuasca begeleiding richt ik mij ook op ademwerk, deze specialisatie kan een mooie toevoeging zijn om diep in contact je reis te starten.